دستور طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آلبالو پلو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
برنج :•: 1 کیلو
آلبالو :•: 2 کیلو
شکر :•: 1 کیلو
مرغ متوسط :•: یک عدد
پیاز متوسط :•: یک عدد
روغن :•: 150 گرم
زعفران سائیده شده :•: یک قاشق چایخوری
خلال بادام و پسته :•: به مقدار دلخواه
برای تهیه آلبالو پلو ابتدا برنج را شسته و آن را با نمک خیس کنید. هسته آلبالو را گرفته ، شکر را روی آن بریزید و سپس روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
بعد از 10 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید تا رنگش تیره نشود. آلبالوی پخته را از صافی رد کنید. شربت آن را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و کمی غلیظ شود
و در صورت اضافه بودن شربت، در موارد دیگرهم می توانید از آن استفاده کنید.مرغ را با پیاز، نصف زعفران حل شده ، نمک و یک لیوان آب بپزید تا به مقدار یک فنجان آب مرغ باقی بماند.
استخوان های مرغ را از گوشت آن جدا کنید و گوشت آن را تکه تکه کنید. برنج را آبکش کنید. سعی کنید مغز برنج زیاد نپزد. در قابلمه کمی روغن بریزید.
برنج را با آلبالو لابلای هم بریزید و یک کفگیر از آلبالو ها را کنار بگذارید که بعداً صرف تزئین روی آلبالو پلو کنید. مقداری روغن داغ را با آب مرغ روی برنج اضافه کنید.
خلال بادام را شسته و کنار آلبالو پلو بریزید. برنج باید با حرارت ملایم دم بکشد و ده تا پانزده دقیقه قبل از دم کشیدن کامل برنج، مقداری از شربت آلبالو و خلال پسته را هم به برنج اضافه کنید.
سپس آلبالو پلو را در دیس کشیده روی آن را با گوشت مرغ و آلبالویی که برای تزئین کنارگذاشته بودید و بقیه زعفران حل شده ، خلال بادام و پسته تزئین کنید.
به جای مرغ از گوشت گوسفند چرخ کرده هم می توانید در تهیه آلبالو پلو استفاده کنید.
آلبالو پلو غذایی لذیذ و خوشرنگ است . آلبالو از جمله میوه هایی است که فواید فراوانی برای بدن دارد. از جمله خواص آن می توان به این موارد اشاره کرد: رفع عطش و تشنگی، کاهش فشار خون بالا ، ضد تهوع و سنگ کلیه ، اشتها آور مناسب .
دستور طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه
:: بازدید از این مطلب : 329
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0